Akcie OKST VU 2010

AktualizÁcia 14. JANUÁRA 2010 • PETER.TAPAY@MAIL.T-COM.SK

9. 1. 2010 - Výročná členská schôdza

 

Prvým stretnutím členov nášho TO v Novom roku je výročná schôdza. Toto pripadlo na sobotu 9.1.2010. A tak sa turisti namiesto do prírody pomaly trúsili do kultúrneho domu vo Veľ kých Uherciach. Tak trochu sviatočne pripravená tanečná sála, na stoloch prípitok, nealko, niečo pod zub. Nakoľko z výboru pochybovali dvaja členovia, schôdzu viedol p. KRIŠTIEN.

 

Základom dobrého schôdzovania bol samozrejme prípitok, ktorý predniesol p. Jozef Toma. V jeho réžii bola aj správa o činnosti a oboznámenie s plánom na rok 2010. Správu o hospodárení v neprítomnosti Anky KOPÁLOVEJ /pokladníčka/ prečítal Štefan ADAMÍK. Diskusia sa tento rok skončila pomerne rýchlo, lebo väčšina zúčastnených členov zhodnotila činnosť oddielu a prácu výboru ako celkom uspokojivú s poukázanim na vydarené akcie /maškarný na Brezovej, zájazd na Donovaly a Pieniny, premietanie Hory objektívom, tanečná zábava a pod./

 

Očakávaným bodom boli voľby nového výboru /podľa stanov TO prebiehajú po dvoch rokoch jeho činnosti/. Najviac hlasov opäť získali starí členovia výboru. Tí sa dohodli, že pre nastávajúce dvojročné obdobie bude viesť TO vo Veľkých Uherciach z postu predsedu p. ČMIKO Jozef.Podpredsedom sa stal p. TOMA Jozef, pokladníčkou zostala Anna KOPÁLOVÁ a päťčlenný výbor doplnili KOVÁČ Jozef a ADAMÍK Štefan.

 

Starý výbor na záver odovzdal malé pozornosti p. KLUKOVI Júliusovi a KAKSOVI Karolovi v podobe Brezovských vysvedčeni pre koscov, nakoľko obidvaja páni sa po niekoľko rokov starajú o úpravu trávnatej plochy pred zrubom na Brezovej a v okolí studničky. Záver schôdze patril v ďalších hodinách tradične ozembuchu, gitare, harmonike, spevu a vínu.

 

Fotky zo schôdze

Text a foto: Štefan ADAMÍK

 

 
Free Web Hosting